0 212 568 33 80
Anasayfa / Gaziosmanpaşa Halı Yıkama

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama, Fiyatları İle Bir Numara!..

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikası olarak; Gaziosmanpaşa’da Sultanahmet Halı Yıkama güvencesi ile 20 yıldır binlerce müşterimize halı yıkama, kotluk yıkama, stor perde yıkama ve zebra perde yıkama hizmeti veriyoruz. Gaziosmanpaşa Halı Yıkama telefon: 0 212 568 33 800 552 282 33 80

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama

Gaziosmanpaşa’da En İyi Halı Yıkama Olan Firmamız Sağlığınıza Önem Veriyor…

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikamızdaki uzman halı yıkama ustalarımız, halı ve kilimleri yıkamak için en uygun ekipman ve yıkama şeklini belirler. Halı yıkama esnasında kullanılan ve içerisinde ağır kimyasallar barındıran, ne olduğu belli olmayan halı yıkama şampuanları cildinizde alerjiye neden olabilir. Bu da sizin ve sevdiklerinizin sağlığına onarımı mümkün olmayan, kalıcı hasarlar verebilir.

Era 111 Halı Yıkama Şampuanı

Era 111 Halı Yıkama Şampuanı

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikası da dahil olmak üzere İstanbul’da halı yıkama hizmeti sunduğumuz tüm şubelerimizde, Sabuncuoğlu Kimya’nın tescilli markası Era 111 profesyonel yalı yıkama şampuanı kullanmaktayız.

Eğer siz de halılarınızı özel avantajları ile hızlı, temiz ve Gaziosmanpaşa‘da ileri teknoloji ile donatılan fabrikamızda, yüksek kalitede yıkatmak ve halınızın keyfini çıkarmak istiyorsanız, o zaman Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikası olarak doğru adrestesiniz.

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama İle Halınız Ücretsiz Alınıp Teslim Ediliyor

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama ve temizlik şirketi olarak, yıkama, kurutma, paketleme ve teslimat işlemlerinde özel ekipmanlar ve hassas temizlik için ihtiyaç duyduğunuz her an arayabilirsiniz. Unutmayın! Bizi bir kez denedikten sonra kalitemizden asla vazgeçemeyeceksiniz! Gaziosmanpaşa Halı Yıkama ücretsiz servisimiz ile her türlü halı yıkama Gaziosmanpaşa, Küçükköy 500 Evler Sultangazi ve Gaziosmanpaşa’nın tüm mahallelerinde sunduğumuz Gaziosmanpaşa Halı Yıkama ihtiyaçlarınız için, bize ulaşabileceğiniz Gaziosmanpaşa Halı Yıkama müşteri hizmetleri telefon numaramız: 0 212 568 33 800 552 282 33 80

Halılarınız Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fiyatları ve benzersiz işçilik ile olarak profesyonel ellerde ve hijyenik ortamda yıkanan halılar, ailenizin yaşam kalitesini ve sağlığını korumak açısından büyük önem taşır. Halı ve kilimler kısa sürede kirlendiği için mantar, mikrop ve bakterilerin gelişmesine elverişli ortam oluşturur ve solunum ve alerjik hastalıkların oluşmasına neden olmaktadır.

Ucuz Yıkamacılarda Halınıza Yazık Etmeyin!

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikası olarak, her halının kendine özgü bir yıkanma yönteminin olduğunu söylemek istiyoruz. Bilinçsizce yıkanan halılar her yıkamada hasar görmemesi için yıkama esnasında kullanılan malzemenin türünü çok iyi bilmek gerekmektedir. Örnek olarak süpürge ve temizlik ürünleri ile halıyı sertçe süpürmek, ev hanımlarının sıklıkla uyguladığı bir temizleme yöntemidir. Gaziosmanpaşa Halı Yıkama firması olarak siz değerli müşterilerimize, gündelik ev temizliğinde halılarınızı sadece elektrikli süpürge ile temizlemenizi öneriyoruz. Ayrıca ayda bir kez de hafif sabun ya da sirke püskürterek hafif hareketlerle halılarınızı silebilirsiniz. Tabii bu önerimiz size sadece hafta ya da ayı çıkaracak öneriden başka bir anlam taşımamaktadır. Sağlıklı ve derinlemesine bir halı yıkama için Gaziosmanpaşa Halı Yıkama firmamızla irtibata geçebilirsiniz.

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama firması olarak halınızı her altı ayda bir profesyonel bir halı yıkama şirketine yıkatmalısınız. Gaziosmanpaşa’da halı yıkama hizmetini kalite ve fiyatları ile en iyi şekilde sunan Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikamız haftanın yedi günü siz değerli Gaziosmanpaşa sakinlerinin hizmetindedir. Gaziosmanpaşa halı yıkama tavsiye edilen bir firma olduğu için, siz değerli müşterilerimize yüzde yüz memnuniyet garantili halı yıkama hizmeti sunuyoruz.

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikamıza gelen halılarınız uzman teknisyenlerimiz tarafından halı ekspertizlerimiz gözetiminde yıkanmaya başlamadan önce detaylı bir şekilde incelenmektedir. Halınızla alakalı herhangi bir endişeye kapılmazsınız. Çünkü Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikamızın halı ekspertizleri tarafından adresinizden alınan her halı, şirketimiz tarafından sigortalanmaktadır.

Gerçek Temizlik Sunuyoruz!

Gaziosmanpaşa’da halı yıkama konusunda profesyonel bir halı yıkama hizmeti mi arıyorsunuz? O zaman sizi Gaziosmanpaşa Halı Yıkama firmamızda işinin uzmanı ve güler yüzlü halı ekspertizlerimizle tanıştırmak istiyoruz.

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama tesisimizde yıkama sürecimiz şu şekildedir: müşteri hizmetlerimize iletilen halı yıkama talepleri, verilen adrese giden ekibimizin halınızı değerlendirmesi için ikamet, iş ya da ev adresinize gitmesiyle başlar. Gaziosmanpaşa Halı Yıkama ve diğer hizmetlerimizde işimizde uzman olduğumuz için tercih ettiğiniz hizmetimiz size en kısa sürede sunulur. Üstelik memnuniyet garantili bir şekilde.

Halı Yıkama Nasıl Yapılır?

Aşağıdaki adımlar hizmetlerimize dahildir;

Halınızı Neden Altı Ayda Bir Yıkatmalısınız?

Kirli bir halıda metrekare başına 100 bin bakteri barındığını biliyor muydunuz? Hijyen koşullarına bağlı kalınarak gerçekleştirilen halı yıkama işlemi, ailenizi ve sizi alerji ve astım gibi önemli hastalıklardan korur. Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikamızda halınızı yıkatmak bütçenize de ciddi anlamda katkı sağlayacaktır. Çünkü; en iyi halı yıkama hizmetini sadece biz de bulabilirsiniz.

Sağlığınız Bizim İçin Önemlidir!

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama ve Sultanahmet Halı Yıkama fabrikası olarak İstanbul Avrupa yakasındaki hizmet sunduğumuz tüm şubelerimizde en kaliteli ürünleri tercih ediyoruz. Sizin ve ailenizin sağlığı için organik halı yıkama şampuanları dışında başka hiçbir şey kullanmıyoruz. Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikamızda halı yıkama ve diğer hizmetlerimizde kullanmış olduğumuz ürünlerin hepsi anti-bakteriyel ürünler olup, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı ürünlerdir. Halı yıkama esnasında her defasında daha iyi sonuca ulaşmak için dünyada halı yıkama sektöründe en son teknolojileri yakından takip ediyoruz. Halılarınızı modern makinelerde: emme ve püskürtme ile 7 kademeli otomatik döner ovalama makinelerinde, zarar vermeden yıkıyoruz. Temizlik hizmeti sunduğumuz Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikamızda çalışan tüm teknisyenlerimiz her türlü halı yıkama konusunda eğitimlidir. Buna ek olarak, sağlığınız için yıkama esnasında özel elbiseler giyerek, elle temas etmeden çalışırlar;

Yıkadığımız Halı Çeşitleri

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikamızda; Antik halılar, Yörük Kilimi, Türkmen Halısı ve Kilimi, Bünyan Halısı,İpek Halı, El Dokuma Halıları, Yün Halı, Pakistan Halısı, İran Halısı, Yörük Halısı, Hint Kilimi, Hint Halısı, Isparta Halısı, Ladik Halısı, Hereke Halısı, Nepal Halısı, Çin Halısı, Yağcıbedir Halısı ve Pazırık Halısı şirketimiz tarafından sigortalı olarak yıkanmaktadır.

Hızlı Halı Kurutma, Hızlı Teslimat

Birçok ev hanımı için can sıkıcı durum halıların yıkama zamanı geldiğinde yıkamadan gelene kadarki geçen zamandır. Halınızı teslim aldıktan sonra Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikamızda yapılan derinlemesine yıkama işleminin ardından özel kurutma odalarımızda kurutup, parfümleme ve paketleme işleminin ardından 24 saat sonra size teslim edebiliriz. Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikamızda özel olarak tasarlanan ve halınızın renk ve yumuşaklığını koruyan, düşük nem sistemine sahip kurutma odalarımızda siz değerli müşterilerimize hızlı kuruyan halı yıkama hizmeti sunuyoruz.

Kurumsal Halı Yıkama

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama fabrikası olarak, Gaziosmanpaşa‘da kurumsal halı yıkama hizmeti de sunuyoruz. Örnek olarak: sinema salonları, marketler, kamu kurum ve kuruluşları hastaneler, okullar ve camilerin halı ve kilimlerinin yıkamasında profesyonel ekipman ve çalışanlarımızla yerinde halı yıkama hizmetini en iyi fiyatlarla sunuyoruz.

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama müşteri hizmetleri telefon numaralarımız; 0 212 568 33 800 552 282 33 80

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama firmamızı sosyal medyada da takip edebilirsiniz. Gaziosmanpaşa Halı Yıkama Facebook adresimiz.

Gaziosmanpaşa Halı Yıkama bir Sultanahmet Halı Yıkama kuruluşudur.

%100 Müşteri Memnuniyeti

Fatih Halı Yıkama olarak müşterilerimize %100 memnuniyet garantisi veriyoruz!

DETAYLAR

Avrupa Yakası Bölgelerimiz

İstanbul Avrupa Yakası Halı Yıkama Servis Bölgeleri

TIKLAYIN

DİKKAT!

Sizi Uyarıyoruz!..

DETAYLAR
0 212 568 33 80
Gaziosmanpaşa Halı Yıkama 0212 5683380 - Fatih Halı Yıkama